Klar for noe annet enn boksemais og tørre lefser?

Her er oppskriftene som sikrer deg spicy, saftig og sunn taco.

FREDAGSKOS: Taco smaker ekstra godt med til hjemmelaget tilbehør. Karla Siverts har gode oppskrifter på både salsa og guacamole, samt hjemmelagde tacolefser og langtidsstekt svinekjøtt. Foto: METTE MØLLER
FREDAGSKOS: Taco smaker ekstra godt med til hjemmelaget tilbehør. Karla Siverts har gode oppskrifter på både salsa og guacamole, samt hjemmelagde tacolefser og langtidsstekt svinekjøtt. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her er flere oppskrifter fra Karla Siverts.

ST. HANSHAUGEN i Oslo (Dagbladet Endelig fredag):

Det er lett å lage, og alle liker det. Taco er snart vår nye nasjonalrett - i alle fall på fredagskvelden.

Alle har sine favoritter, enten det er kjøttdeig i skjell, kylling i lefser - eller rene vegetarvarianter.

Opprinnelig er taco en tradisjonell meksikansk rett som består av en varm maistortilla, rullet sammen og fylt med forskjellig mat.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer