Klart for årets største mathappening i Oslo

Matstreif utvides med egen avdeling for gatemat.

PUBLIKUMSVINNER: Noe for enhver smak på Matstreif i 2013. Arkivfoto: STIAN LYSBERG SOLUM / NTB SCANPIX
PUBLIKUMSVINNER: Noe for enhver smak på Matstreif i 2013. Arkivfoto: STIAN LYSBERG SOLUM / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere matsaker på db.no/mat Det er bare å følge strømmen, så ender du midt i matfatet.

Oslos store matbegivenhet «Matstreif» kommer til å preget bybildet både på Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen til helga.

Dette er helgen du bør henge rundt i Oslo om du er opptatt av norsk mat- og drikkekultur.

Chili-Klaus Ikke hørt om Chili-Klaus? Gå inn på YouTube eller snakk med noen som så ham på Gladmat-festivalen i Stavanger tidligere i sommer.

Danske Chili-Klaus er i ferd med å bli et fenomen.

Fredag ettermiddag 11. september står han på scenen på Rådhusplassen i Oslo.

Er du blant dem som ikke liker det alt for sterkt? Prøv Chili-Klaus' smarte tepose-triks.

Bønder og street food Er du glad i lokal-mat og gjerne oppsøker Bondens marked, er dette helgen å ta fram handlenettet.

Nærmere 70 produsenter kommer til byen, mange av dem med økologiske varer.

Fredag og lørdag står de på Rådhusplassen. Søndag blir det norsk street food  eller gatemat, om du vil, på Aker Brygge og Tjuvholmen. Det er første gang matvognene rykker inn på Matstreif.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer