Reiseliv

Klart for reiselivsmesse i Oslo: - 2018 blir et gigantisk år for reiselivet

Neste helg skal hundrevis av utstillere friste norske turister med destinasjonene sine. Det er klart for den store reiselivsmessa.

DRØMMEFERIE? En rekke cruise-selskaper deltar på reiselivsmessa på Fornebu kommende helg. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
DRØMMEFERIE? En rekke cruise-selskaper deltar på reiselivsmessa på Fornebu kommende helg. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 12. januar åpner dørene til alle verdens feriefristelser på Tenelor Arena på Fornebu utenfor Oslo.

Her vrimler det av flyselskap, turoperatører, hotellkjeder, cruise-selskaper, byer, geografiske områder og hele nasjoner som vil gjøre hva de kan for at vi skal velge akkurat deres produkt på vår neste ferie.

Og mange vil nok få napp, det tror i alle fall prosjektdirektør Merete Falch.

- Vi kjenner denne bransjen på pulsene hele tiden, og jeg tror vi allerede kan slå fast at 2018 blir et gigantisk reiseår, sier Falch til Dagbladet.

Reiser med mening

- Turismen øker og nordmenn elsker å reise. Vi vil oppleve verden, utfordre oss selv, få inntrykk som gir livskvalitet, skape samhold og felles minner med venner og familie samt reise alene for total frihetsfølelse.

- Videre søker vi reiser med mening, reiser med opplevelser og reiser med direkte mål. Eksempel på sistnevnte, er trening over tid i forkant – for så for eksempel å bestige en fjelltopp, sier Falch.

Og da passer det kanskje bra at for eksempel selskapet Absolute Himalaya Treks and Expedition er representert på årets reiselivsmesse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer