Kler seg nakne for å få deg til å se mer av Norge

Men det skjer ikke før i tredje episode. Sjekk ut traileren på Dagbladets nye web-tv-serie!

(Dagbladet): Onsdag er det premiere på komikerduoen Erlend & Steinjos nye realityserie.

Dagbladets nye web-tv-serie «Alle Norges hemmeligheter» er en eventyrreise og et rebusløp i vårt langstrakte land, og det hele er pakket inn i et realityformat.

Inspirere - Ideen er å vise frem alle Norges hemmeligheter, skjulte og unike steder. Vi håper det kan inspirere flere til å reise, og at folk får opp øynene for vårt eget land, sier Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (36) til Dagbladet.

Komikerduoens andre halvdel, Erlend Klarholm Nilsen (34), er seriens programleder.

Sammen med deres bestevenninne Hanne Rivrud Nansen (30) har de kokt sammen dette nye prosjektet.

Drømmejobb Konseptet er enkelt: Klarholm Nilsen sender de to intetanende vennene rundt i Norge på jakt etter skjulte skatter.

- Det er en drømmejobb å kunne beordre folk til å gjøre det jeg vil, og det er en guttedrøm i seg selv det å få gå i Indiana Jones-kostyme. Det er Erlends lov som gjelder og de er nødt til å følge den, forklarer han.

Grieg Halvorsen og Rivrud Nansen spiller de reisende.

De tre er bestevenner i virkeligheten.

NOK Å BRYNE SEG PÅ: Deltakerne Hanne og Steinjo får mange og varierte oppgaver underveis. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
NOK Å BRYNE SEG PÅ: Deltakerne Hanne og Steinjo får mange og varierte oppgaver underveis. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Rivrud Nansen og Grieg Halvorsen må løpe nakne gjennom en eplehage, stikke hodet i en foss, spille inn en spontan trance-låt og møte dyr de er redde for.

Som et utdrikningslag - Hvis vi ikke gjør det vi får beskjed om, blir vi straffet, sier Halvorsen.

Programlederen fryder seg.

- Disse to er perfekte deltakere. Det er litt som et evig langt utdrikningslag, bare ikke fullt så harry. Formen gir den samme følelsen, sier han.

Foreløpig har de tre vennene reist rundt på Øst- og Sørlandet og alt deltakerne vet er at turen skal fortsette nordover.

Spennende Kunstner Hanne Rivrud Nansen har kjent komikerne i åtte år.

Hun forteller at innspillingen av serien så langt har vært en positiv opplevelse.

- Det er uvant ikke å ha kontroll, men det er nettopp det overraskelsesmomentet som er spennende. Det er veldig morsomt. Man takker jo ikke nei til en slik mulighet, sier hun.

En annen verden Å spille inn en web-serie er noe helt annet enn komikerduoen er vant med fra tidligere produksjoner på NRK, der de er vant med å lage tv lang tid i forveien.

- Det er en helt annen verden. Dette er virkelig en tut-og-kjør produksjon, sier Grieg Halvorsen.
                                                                      
Klarholm Nilsen er spent på mottagelsen.

VENNSKAP PÅ PRØVE: Programleder Erlend kjenner til sine bestevenners største frykter og er ikke redd for å utsette dem for akkurat det underveis i rebusløpet. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN
VENNSKAP PÅ PRØVE: Programleder Erlend kjenner til sine bestevenners største frykter og er ikke redd for å utsette dem for akkurat det underveis i rebusløpet. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN Vis mer

- Jeg håper folk liker konseptet, at det er en sjarmerende og lettbeint realityserie som ikke tar seg selv så seriøst. At folk liker naturopplevelsene og de to fine deltakerne, sier han.