Kneartrose: Egil (55) fikk nytt liv

Egil Borgersen slet med å få på seg sko. Nå har livet endret seg kolossalt. Ekspertene anbefaler å teste de ulike behandlingsmetodene steg for steg.

Begrenset livet: Artrosen hindret Borgersen fra å gjøre det han liker aller best. - Jeg klarte ikke gjøre hverdagslige gjøremål, som å plukke opp ting på bakken eller skru på gamle biler. Jeg måtte ha støtte for å reise meg opp. I dag er jeg milevis fra den gangen jeg ikke klarte å komme meg opp, sier han.
Begrenset livet: Artrosen hindret Borgersen fra å gjøre det han liker aller best. - Jeg klarte ikke gjøre hverdagslige gjøremål, som å plukke opp ting på bakken eller skru på gamle biler. Jeg måtte ha støtte for å reise meg opp. I dag er jeg milevis fra den gangen jeg ikke klarte å komme meg opp, sier han. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer