Knivstikking på Elverum – kvinne trolig tilfeldig offer

Bevæpnet politi søker etter en gjerningsmann i Elverum-området etter at en kvinne ble knivstukket. Innbyggere i området bes holde seg inne og låse dører.

ELVERUM: Veisperring i området der politiet leter etter gjerningsperson etter melding om knivstikking på en privatadresse i Elverum. Foto: Truls Sylvarnes, Østlendingen / NTB
ELVERUM: Veisperring i området der politiet leter etter gjerningsperson etter melding om knivstikking på en privatadresse i Elverum. Foto: Truls Sylvarnes, Østlendingen / NTB Vis mer

Én kvinne er skadd i en knivstikking på en privat adresse i Elverum. Hun ble påført stikkskader og får nå behandling på sykehus, opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding.

Operasjonsleder Haagen Løvseth sier til NTB at politiet er på plass og i gang med et stort søk etter gjerningspersonen i området.

– Det skjedde vest for Glomma, og det er i hovedsak der og sør for Terningmoen leir vi leter, sier Løvseth.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer