Kolonialen: En sånn stemning i lufta som alle restauranter drømmer om

Mat og pris scorer ikke like høyt.

HYGGELIG:  Restaurant Kolonialen byr på herlig stemning og noen høydepunkter matmessig. Man må også passe på lommeboka. Alt ekstra koster penger. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG
HYGGELIG: Restaurant Kolonialen byr på herlig stemning og noen høydepunkter matmessig. Man må også passe på lommeboka. Alt ekstra koster penger. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Her var det jammen hyggelig, sa Robinson og slo seg ned ved et lite bord på den lille nabolagsrestauranten Kolonialen, et godt spydkast unna Bislett stadion.

Det var en sånn stemning i lufta som alle som driver restauranter drømmer om.

Ikke et bord var ledig. Passe høy salsamusikk blandet seg med et jevnt surr fra de spisende. Både vennegjenger, familier og mødre med små babyer så ut til å trives utmerket.

- Og jeg tipper det er god stemning her på helgeformiddagene også, når de serverer latinamerikansk cowboy-frokost - speilegg, chorizo, stekte tomater, svarte bønner og poteter.

Lunsj og middag Det må jo være den perfekte dagen derpå-lunsjen, mente Fredag.

Men nå var det middag som skulle testes. På kveldsmenyen sto valget mellom pizza og tapas, og både Robinson og Fredag bestemte seg raskt for sju retters smaksmenyen med tapasretter.

- Fantastisk! Veldig bra valg, sa kelneren entusiastisk, og ramset raskt opp alt de kunne glede seg til - fra store sjøkreps marinert i chili og hvitløk til indrefilet i trøffelsaus.

Mange tillegg - Det høres deilig ut. Og så hører det vel med brød og aioli, spurte Robinson, som mente at tapas ikke var skikkelig tapas uten en stor haug mykt brød med aioli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer