Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Test av kombivåpen

Kombivåpen kan utgjøre forskjellen på en jakttur med og uten felling. Vi vet hvilket våpen du bør velge

Stor test av Blaser kombinasjonsvåpen.

TILPASNINGSDYKTIG: Blaser lager gode drillinger og kombier som egner seg godt til den norske jakta. Basismodellene er ikke mange, men du kan tilpasse en Blaser til nesten et hvert behov. Alle foto: Wemunn Aabø
TILPASNINGSDYKTIG: Blaser lager gode drillinger og kombier som egner seg godt til den norske jakta. Basismodellene er ikke mange, men du kan tilpasse en Blaser til nesten et hvert behov. Alle foto: Wemunn Aabø Vis mer

De fleste jegere har vært i situasjoner hvor man har tenkt at nå skulle jeg hatt en rifle, når fuglen sitter på litt hold og du holder i hagla.

Eller motsatt. Når tiuren flyr over hodet på deg og du står der med elgrifla.

Kombivåpen er mer enn kjekt å ha. De kan utgjøre forskjellen på en jakttur med og uten felling. Men hvilket våpen bør du velge? Vi har testet Blasers kombier og drillinger.

Nye løsninger

Blaser er kjent for å lage skytevåpen på nye måter. De ble først kjent for rifla R93, som er en rettrekker uten låskasse. R93 ble fort populær, men også fabrikkens kombivåpen vinner terreng.

En del av årsaken er at Blaser har tenkt nytt også når det gjelder brekkvåpen. Det gjelder både plassering av løp og bruk av oppspenner i stedet for tradisjonell sikring.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?