Kompensasjonsordningen til serverings- og reiselivsnæringen forlenges

Reiseliv og serveringsbransjen loves mer penger for å kompensere for koronatapene, og støtteordningen forlenges til og med februar neste år.

KONTANTSTØTTEORDNINGEN: Næringsminister Iselin Nybø på pressekonferanse på Gaffel og karaffel i Stavanger. Hun snakker om kontantstøtteordningen for bedrifter innen reiseliv og servering forlenges til og med februar neste år. Foto: Carina Johansen / NTB
KONTANTSTØTTEORDNINGEN: Næringsminister Iselin Nybø på pressekonferanse på Gaffel og karaffel i Stavanger. Hun snakker om kontantstøtteordningen for bedrifter innen reiseliv og servering forlenges til og med februar neste år. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer

Næringsminister Iselin Nybø (V) la fredag fram endringer bare ti dager etter at regjeringen la fram rammene for den nye støtteordningen, som skal være spisset mot bransjen.

Blant annet senkes terskelen for å få støtte.

– Det opprinnelige kravet om 40 prosents fall i omsetningen senkes nå til 30 prosent. Det er et målrettet tiltak for å inkludere flere serveringsbedrifter i ordningen, sier næringsminister Iselin Nybø (V).

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer