Kraftig motor, firehjulsdrift, god plass og uslåelig kvalitet

Kan rett og slett være den beste Mercedesen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kraftig motor, firehjulsdrift, god plass og uslåelig kvalitet. Kanskje er denne firehjulsdrevne stasjonsvognen Mercedes' beste bil.

Mercedes lager mye fint, for eksempel har lynraske SLS AMG gitt oss minner for livet. Men det er en såkalt superbil, der praktiske egenskaper ikke er særlig vektlagt.

Når det praktiske skal telle med, melder Mercedes C 250 CDI 4Matic seg som en råsterk kandidat til en topplassering på lista over fabrikkens beste biler. Det sørger blant annet kraftig motor, firehjulsdrift, automatgir, god plass i forhold til størrelsen og solid kvalitetsfølelse for.

Her finner du tester av 107 firehjulsdrevne biler.

Kjøreegenskaper: 6 Testbilen har en AMG-sportspakke som blant annet inkluderer sportsunderstell, sportsseter og padleårer for manuelle girskift på rattet. Dette bidrar til at C 250 CDI 4Matic får en pent tilpasset sportslighet.

Den blir ikke for hard og kontant på ujevnt underlag, slik vi ofte har opplevd når statusbiler får en eller annen sportspakke. Mercedes er seg sitt ry som produsent av komfortable biler bevisst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer