Kravene til seksuell lek og mangfold øker stadig

Men mange er for trøtte til å være med på leken.

TRØBBEL I PARADIS: De færreste par har sex daglig, og for noen kan det være vanskelig hvis den ene parten har mer lyst enn den andre. Foto: COLOURBOX
TRØBBEL I PARADIS: De færreste par har sex daglig, og for noen kan det være vanskelig hvis den ene parten har mer lyst enn den andre. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er mye større grad av seksuelt mangfold i dag. Å være leken, kreativ og oppfinnsom ligger som et krav. Men mange har ofte ikke ork til det, sier Bente Træen, seksualvaneforsker og professor ved Universitetet i Oslo.

 - Unge og nyforelskete par eksperimenterer mer. Når forelskelsen først er over, går de inn i et mer tradisjonelt mønster, med sex fredag eller lørdag kveld, sier Haakon Aars, psykiater, lege og sexolog.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer