Slik unngår du føflekkreft

Kreftsjekken alle bør ta: Thomas (60) dro rett hjem for å skrive testamente etter legebesøket

Krefttypen kan oppstå i negler og øyne, ikke bare på hudoverflaten. Oppdager du den tidlig, er sjansen for å bli frisk stor.

TO GANGER: Først fjernet Jacob Thomas Staib en føflekk som viste seg å være ondartet. 18 år seinere fikk han beskjeden. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
TO GANGER: Først fjernet Jacob Thomas Staib en føflekk som viste seg å være ondartet. 18 år seinere fikk han beskjeden. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer
Publisert

- Det var virkelig deprimerende. Jeg ryddet i papirer og begynte å forberede meg på å dø, sier Jacob Thomas Staib (60) om legebesøket vinteren 2014.

Han står utenfor jobben ved Forsvarets høgskole på Akershus festning i Oslo sentrum, når han forteller hvordan han hanglet i kroppen og hadde vondt i ryggen da han oppsøkte lege.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer