Ny livssituasjon: - Jeg har sagt at han kan finne seg en annen, nå som jeg har blitt så dårlig, sier Kristin Rütsche (30) om forholdet til samboeren Kim Enersen (38). Han nektet, og nå er de forlovet. Datteren Karianne (5) var litt over ett år da skaden inntraff. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Ny livssituasjon: - Jeg har sagt at han kan finne seg en annen, nå som jeg har blitt så dårlig, sier Kristin Rütsche (30) om forholdet til samboeren Kim Enersen (38). Han nektet, og nå er de forlovet. Datteren Karianne (5) var litt over ett år da skaden inntraff. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Feilbehandling

Kristin (30) ble feilbehandlet på sykehus. Nå sitter hun i rullestol

Flere og flere pasienter søker om erstatning. Etter to avslag, fikk Kristin Rütsche omsider medhold i at sykehuset gjorde feil.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg får ikke vært den mammaen jeg ønsket å være. Hun som drar på båtturer, går ned til båthavna for å se på kaninene som bor der nede eller hun som sover i telt sammen med datteren sin, sier Kristin Rütsche (30).

Livet til den lille familien på tre ble snudd på hodet en septemberdag i 2013. Sola skinte over småbruket i Flatby utenfor Lillestrøm da Rütsche våknet opp til store smerter i ryggen. Det brant og stakk nedover i beina og ut i tærne. Til slutt tilkalte samboer Kim Enersen (38) ambulanse.

Etter en kort visitt hos legevakta i Lillestrøm, ble hun sendt videre til Nevroklinikken på Akershus universitetssykehus (Ahus) samme onsdag.

- Jeg husker jeg fikk to ampuller med morfin i ambulansen, og enda mer da jeg kom fram til sykehuset. Smertene fortsatte til torsdagen, og de ble bare mer intense. På fredagen begynte venstre bein å «visne», og utover dagen mistet jeg følelsen i venstre side av underkroppen, sier hun.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn