Kronisk sykdom: Risikofaktoren få nevner

Én bestemt faktor øker risikoen for en lang rekke sykdommer, mange av dem kroniske. Likevel er det ikke sikkert legene har fortalt deg det.

KRONISK SYKDOM: Flere norske forskere, leger og psykologer, som Anna Luise Kirkengen, mener det legges altfor lite vekt på faktoren som øker risikoen for en lang rekke sykdommer, fra reumatisme og stoffskiftesykdommer, til muskel- og leddplager, kreft og hjerte- og karsykdom. Foto: Lisbeth Nilsen/Legeforeningen
KRONISK SYKDOM: Flere norske forskere, leger og psykologer, som Anna Luise Kirkengen, mener det legges altfor lite vekt på faktoren som øker risikoen for en lang rekke sykdommer, fra reumatisme og stoffskiftesykdommer, til muskel- og leddplager, kreft og hjerte- og karsykdom. Foto: Lisbeth Nilsen/Legeforeningen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer