Kronisk sykdom: Risikofaktoren få nevner

Én bestemt faktor øker risikoen for en lang rekke sykdommer, mange av dem kroniske. Likevel er det ikke sikkert legene har fortalt deg det.

KRONISK SYKDOM: Flere norske forskere, leger og psykologer, som Anna Luise Kirkengen, mener det legges altfor lite vekt på faktoren som øker risikoen for en lang rekke sykdommer, fra reumatisme og stoffskiftesykdommer, til muskel- og leddplager, kreft og hjerte- og karsykdom. Foto: Lisbeth Nilsen/Legeforeningen
KRONISK SYKDOM: Flere norske forskere, leger og psykologer, som Anna Luise Kirkengen, mener det legges altfor lite vekt på faktoren som øker risikoen for en lang rekke sykdommer, fra reumatisme og stoffskiftesykdommer, til muskel- og leddplager, kreft og hjerte- og karsykdom. Foto: Lisbeth Nilsen/Legeforeningen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer