Kundestorm mot Canal Digital

Føler seg tvunget over på dyrere bredbånd.

FORBANNET: Mange av Canal Digitals bredbåndskunder er forbannet over det de opplever som et kontraktsbrudd fra Canal Digitals side. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN / DAGBLADET
FORBANNET: Mange av Canal Digitals bredbåndskunder er forbannet over det de opplever som et kontraktsbrudd fra Canal Digitals side. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste dagene har Canal Digitals mange internettkunder fått et brev i postkassa. I brevet opplyses det at selskapets abonnementstilbud 1. oktober endres radikalt, slik at kundene nå får bare tre forskjellige abonnement å velge mellom.

I dag kan selskapets bredbåndskunder velge mellom fem ulike abonnement - med nedlastingshastighet på 2, 5, 12, 70 eller 100 Mb/s. Etter omleggingen er alternativene 25, 50 eller 100 Mb/s.

- Dette betyr at de aller fleste kundene nå får betydelig høyere hastighet på sitt bredbånd, uttaler Canal Digitals daglige leder Gisle Pedersen i en pressemelding.

- Løgn Men i stedet for å bli overøst av ovasjoner fra kundene er reaksjonen den stikk motsatte; selskapets Facebook-side og Twitter-konto formelig flommer over av rasende innlegg. Ord som «svindel», «kontraktsbrudd» og «løgn» går igjen, og flere har meldt snarlig opphør av kundeforholdet.

Hovedårsaken er at slett ikke alle får et bedre tilbud med omleggingen; spesielt de som nå har det såkalte Super 70-abonnementet - med 70 Mb/s nedlasting, 10 Mb/s opplasting  - havner i en skvis:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer