Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Kvinne spiddet av parasoll

Kvinne spiddet i brystet av parasoll på populær turiststrand

Kvinnen var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehuset.

ULYKKE: Kvinnen skal ha vært en tilfeldig turist på stranda i Ocean City (avbildet), og fått parasollen i brystet som følge av et vindkast. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
ULYKKE: Kvinnen skal ha vært en tilfeldig turist på stranda i Ocean City (avbildet), og fått parasollen i brystet som følge av et vindkast. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer

En kvinne (54) skal søndag ettermiddag ha blitt spiddet i brystet av en strandparasoll på den populære stranda i Ocean City, øst i USA, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Ifølge nyhetsbyrået skal parasollen ha blitt revet opp av sanden, og deretter blåst direkte mot en kvinnelig strandgjest.

Den uheldige turisten fikk deretter den spisse enden av parasollen inn i brystet. Det er foreløpig ikke kjent for dypt inn parasollen gikk, men kvinnen skal ha vært ved bevissthet og utenfor livsfare da hun ble fraktet til sykehuset.

Talspersonen for Ocean City, Jessica Waters, skal i etterkant av episoden ha sagt at livreddere på stranden vil være påpasselige med å informere strandgjestene om at de må passe bedre på parasollene sine heretter.

Dette er ikke første gangen det skjer en parasoll-ulykke i USA. Senest i forrige uke opplevde en annen strandgjest å bli spiddet av en parasoll i New Jersey, da en parasoll ble tatt av vinden og traff gjesten i ankelen, melder nyhetsbyrået.