POPULÆRE FERSKINGER: De er nye og de er ferske. Vi har testet SUV-ene Toyota RAV4 og Mitsubishi Outlander mot hverandre. Og hvordan klarer de seg mot en annen spennende hybrid, BMW 225xe. Vår grundige test ga noen spennende oppdagelser. Alle foto: Jamieson Pothecary
POPULÆRE FERSKINGER: De er nye og de er ferske. Vi har testet SUV-ene Toyota RAV4 og Mitsubishi Outlander mot hverandre. Og hvordan klarer de seg mot en annen spennende hybrid, BMW 225xe. Vår grundige test ga noen spennende oppdagelser. Alle foto: Jamieson PothecaryVis mer

Ladbar eller ikke ladbar. Her er de nye hybridene alle vil ha

Nordmenn vil ha SUV, og de vil ha batteribiler. Vi har testet hybridene Toyota RAV4, Mitsubishi Outlander og BMW 225xe mot hverandre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

RAV4 er en av trendsetterne i markedet for den kompakte delen av SUV-markedet. Nå har den kommet med hybrid drivlinje i tillegg, noe mange har savnet og etterspurt. Det er bare å ta en titt på den ladbare Outlander, som det selges store mengder av.

Et av argumentene for å kjøpe en hybridbil er naturligvis miljøaspektet, men det gjelder også å være ærlig og innrømme at prisen spiller en stor rolle. Hybrider, uavhengig av om de er ladbare eller ei, får en avgiftsrabatt som gjør det ekstra gunstig for SUV-gale nordmenn å velge en slik bil.

Vi har derfor testet de to nevnte alternativene. De er per nå de eneste hybridbilene som er å få i dette segmentet, og vi har funnet noen vesentlige svar og gjort noen svært interessante oppdagelser.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn