Lag is på 30 sekunder

Lynrask og sunn is som barna vil elske.

ENKELT OG SUNT: Det tar omtrent 30 sekunder å lage isen til venstre. Vil du være litt mer avansert, kan du la barna la barna lage sine egne sandwicher av is og kjeks. FOTO: www.frukt.no Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
ENKELT OG SUNT: Det tar omtrent 30 sekunder å lage isen til venstre. Vil du være litt mer avansert, kan du la barna la barna lage sine egne sandwicher av is og kjeks. FOTO: www.frukt.no Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Små barn er ikke alltid så flinke til å planlegge. Får de lyst på for eksempel is, vil de ha isen NÅ. Alle har godt av å lære seg å vente, men det er faktisk mulig å trylle fram hjemmelaget is på en-to-tre.

Yoghurt eller vaniljekesam Det er superenkelt. Du mikser rett og slett sammen frosne bær med yoghurt eller vaniljekesam. Resultatet blir en myk is som faktisk ser ut som ordentlig is.

Sunn er den også, og aller sunnest blir den hvis du bruker yoghurten som vant Foreldre & Barns store test av yoghurt.

Sandwich? Egg? Vil du være enda mer avansert, kan du la barna lage sine egne sandwichiser med kjeks. Du kan bruke enten den superraske isen eller frossen smoothie.

Mener du at skikkelig is også bør inneholde egg? Ja, da er det bare å tilsette egg.

Verdens enkleste kake og brød Alle småbarnsforeldre er fan av enkle og raske løsninger. Verdens enkleste eplekake er et annet godt tips. Barna kan lage den helt selv. Kaka skal til og med settes inn i kald ovn.

Vil du spare både tid og penger? Slik baker du brød for hele uka på én gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer