Lag nydelige delikatesser med høstens viltkjøtt

Her er Arne Brimis beste råd for perfekte viltretter.

TRE GODE RETTER: Arne Brimi har laget tre gode retter med vilt, og vi gir deg oppskriftene. Dette er stekt rypebryst. Alle foto: METTE MØLLER
TRE GODE RETTER: Arne Brimi har laget tre gode retter med vilt, og vi gir deg oppskriftene. Dette er stekt rypebryst. Alle foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du flere oppskrifter fra Arne Brimi.

VIANVANG i Vågå (Dagbladet Endelig fredag): Steker du kjøttet for mye og for hardt, har toget gått for den råvaren. Stek heller litt for lite enn litt for mye, sier Brimi.

Blir kjøttet for rødt etter din smak, anbefaler han heller å justerere det litt i stekeovna før servering.

Gode råvarer er viktig for Arne Brimi. Når han skal steke kjøtt, velger han gjerne det beste han finner. Og nå, midt i jaktsesongen, er indre og ytrefilet av elg et sikkert valg.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer