Sjarmerer på sosiale medier

Lappen de to fedrene delte på flyet hjem med sin nyfødte datter vekker oppsikt

- Jeg skal gjøre mitt aller beste for å oppføre meg fint.

FØRSTE FLYTUR: De to fedrene var på vei hjem fra USA til Europa med sin 18 dager gamle datter. Siden de trolig var nervøse for hvordan babyen ville oppføre seg på den ti timer lange flyturen, delte de ut godteposer og en forhåndsutfylt unnskyldning for eventuelle forsikringer på forhånd. Det viste seg å være unødvendig. Foto: Niall Horan / Twitter
FØRSTE FLYTUR: De to fedrene var på vei hjem fra USA til Europa med sin 18 dager gamle datter. Siden de trolig var nervøse for hvordan babyen ville oppføre seg på den ti timer lange flyturen, delte de ut godteposer og en forhåndsutfylt unnskyldning for eventuelle forsikringer på forhånd. Det viste seg å være unødvendig. Foto: Niall Horan / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere One Direction-musikeren Niall Horan fløy her om dagen fra USA til Europa. I setet sitt fant han en godtepose med et bilde av et spedbarn og denne teksten:

«Hei fremmede.

Jeg heter Marit. Jeg er 18 dager gammel. Jeg flyr hjem til Europa med fedrene mine. Dette er min første flytur noensinne. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å oppføre meg fint slik at du får en rolig flyging.

Jeg vil unnskylde på forhånd hvis jeg av en eller annen grunn skulle miste kontrollen, eller temperamentet, om jeg skulle få vondt i øret eller om magen min blir urolig. Jeg tror fedrene mine er mer nervøse enn meg, så de ga deg denne godteposen.

Ha en god tur!»

400 000 likes

Horan falt pladask, tok et bilde av posen og sendte ut en tweet med teksten: «Lykke TIL til begge fedrene». Tweeten er i skrivende stund likt av snart 400 000 følgere og retweetet hele 220 000 ganger.

Sangeren kunne også informere om at lille Marit hadde oppført seg eksemplarisk på hele flyturen som varte i ti timer, og sa at fedrene hadde vist stor klasse med stuntet de gjennomførte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer