Lar du en fransk småbil vinne Årets bil-kåringen?

Citroën DS3 leder an.

I TETEN: Citroën DS3 en spennende småbil med et utseende det er lett å falle for. Pris fra 191 900 kroner. Foto: VI MENN BIL
I TETEN: Citroën DS3 en spennende småbil med et utseende det er lett å falle for. Pris fra 191 900 kroner. Foto: VI MENN BIL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Stem her eller nederst i saken

(Dagbladet): Etter snart to ukers avstemning, leder Citroën DS3 leserkåringen av Årets bil 2011.

Den franske småbilen er én av de 30 nominerte bilene i Dagbladets og Vi Menn Bils kåring av årets viktigste nyhet i bilverdenen.

Fransk mot italiensk Klokka 18 søndag ettermiddag har DS3 fått 5307 leserstemmer, en femtedel av alle stemmene som hittil har kommet inn.

Saab 9-5 ligger på en andre plass med 3958 stemmer (14,9 prosent), etterfulgt av forrige ukes vinner Alfa Romeo Giulietta med 3326 stemmer (12,5 prosent).

- Bilene ser bra ut og kjører godt. Ikke minst er de helt ledende når det kommer til motorteknologi og utslipp, sa en fornøyd leder for Klubb Alfa Romeo Norge, Øivind Andersen, forrige uke.

Lot seg imponere Den franske utfordreren har også en ganske så kul design og gode ytelser, ifølge Vi Menn Bils reporter som testet bilen, i sportsutgaven riktignok, tidligere i høst.

Utrolig flott motor, lavt forbruk, god sikkerhet og ikke så verst pris, er konklusjonen fra testturen.

- At DS3 er en spennende og morsom bil har vi konkludert med for lengst, men i sportsutgave og med litt krutt under panseret blir den fort en tøff konkurrent for både Mini Cooper S og VW Polo GTi, mente biljournalisten og rullet en femmer på terningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer