Som den selverklærte brød-narkomane jeg er, tenkte jeg at det var på tide å prøve en sunn variant, ettersom jeg spiser det til alle måltider. Svaret var enkelt: Lavkarbobrød!
Med tanke på hvor handikappet jeg er innen baking, ville jeg finne en lett og godt forklart oppskrift. Jeg klikket meg inn på nettet og fant dette blogginnlegget.
På bloggen kamillak.com viser Kamilla Kolvig (21) fra Nordstrand steg for steg hvordan hun lager lavkarbobrød, og gjør det lett selv for en klumse som meg å bake et godt brød.
Jeg må innrømme at jeg rynket litt på nesen da jeg så for meg et brød helt uten mel, men da jeg fikk smake, forandret det seg fullstendig. Oppskriften finner du helt nederst i saken!
Verdens beste? - Jeg ville lage et brød uten mel fordi jeg trodde jeg var allergisk, og ble anbefalt en oppskrift av en venninne, forteller Kolvig.
Det gjorde ikke noe av brødet var lavkarbo i tillegg til melfritt.
- Etter å ha bakt brødet et par ganger, gjorde jeg noen små justeringer i oppskriften. Nå synes jeg brødet er verdens beste, og baker det ofte, gjerne flere av gangen!
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger