Du leser nå Dagbladet Pluss

Legene sa Charlotta (39) ville bli steril etter cellegiften mot trippelnegativ brystkreft. - Gösta er mitt mirakelbarn

- Å få høre det første skriket … det var en så enorm lykke.

DRØMMEN OPPFYLT: Charlotta hadde alltid drømt om fire barn. Men etter at hun fikk kreft, var det utenkelig at det skulle bli flere enn de tre hun hadde. Men så ... kom Gösta! Foto: Rickard L. Eriksson
DRØMMEN OPPFYLT: Charlotta hadde alltid drømt om fire barn. Men etter at hun fikk kreft, var det utenkelig at det skulle bli flere enn de tre hun hadde. Men så ... kom Gösta! Foto: Rickard L. ErikssonVis mer

Vi tar det ofte for gitt, det med å få barn. Hvor mange vi skal «få», når det passer inn i livet, og at de er friske og sunne. Charlotta drømte om å få fire barn. Helt siden hun var liten, har hun alltid sett det for seg: en stor familie. Men det var lettere sagt enn gjort.

De to første måtte hun og mannen Lars kjempe for å få. Leonard kom etter fem prøverørsbehandlinger. Lillesøster Naima ble til ved hjelp av eggløsningspiller. Bo-Evert kom på vanlig måte. Men så sa det stopp. Den fjerde skulle det rent realistisk sett ikke bli noe av. Da måtte det et mirakel til. Et mirakel født ut av et levende mareritt.

Historien begynner lørdag 8. desember 2012.

Charlotta og Lars hadde akkurat flyttet inn i et koselig, rødt hus med hvite karmer i Vindeln i Nord-Sverige. Og livet gikk sin gang med tre små barn da alt plutselig ble snudd på hodet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.