Legg frukten på grillen

Når du først inviterer til grillmiddag, hvorfor ikke grille desserten også?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dinside): Alle kan grille kjøtt, og i sommer har vi også vist deg hvordan du lykkes med fisk og skalldyr.

Men hvorfor stoppe der?

Grillen får nemlig fram sødmen i frukt, og kan derfor blir en perfekt avslutning på et grillmåltid.

Nykvists favoritter akkurat nå er aprikos, banan og ananas, og han viser hvordan du best griller denne frukten i videoen over.

Du kan også gjøre det litt mer avansert, uten å bruke mye tid på kjøkkenet. Se oppskrift på Nykvists grillete epler med karamell, sjokolade og peanøtter.Grilldessert for viderekomne? Legg kaka på grillen

Bli en grillmester i sommer I tillegg til å være fire ganger norgesmester i grilling, har kokken Jan Ivar Nykvist ett sølv i EM- og ett sølv i VM i grilling. Han er lagleder for grillaget Team BarbieQ og er nok mest kjent for sin deltakelse i Norges Grillmester i fjor sommer, der han kom på andre plass..

Nå deler han sine beste grilltips i en videoserie produsert i samarbeid med Se.no.

Tidligere har han vist hvordan han: tenner opp grillen steker burgere spriter opp ventepølsene jukser grønnsakene gode griller fisk griller sjøkreps griller blåskjell griller store kjøttstykker og hvilket produkt han ikke klarer seg uten når han skal grille. Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer