Lei av å gråte over løken?

Hjelpemidlene for deg som ikke er verdensmester med kniven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det er ikke alle forunt å være en verdensmester med kniven. Heldigvis finnes det utstyr som skal hjelpe dem som ikke har tid, og en bonus er at du kanskje slipper unna noen tårer også. Mer om det siden.

Vi har tidligere sett på ulike versjoner av juliennejern, som hjelper å kutte fyrstikktynne strimler av grønnsaker, og spiraljernene som lar deg lage spaghettistrimler eller guirlandere av grønnsaker.

Vi har også vist frem mandoliner som er mer enn kjekt å ha om du skal ha syltynne skiver, til for eksempel coleslaw eller grønnsakschips.

I tillegg til disse, finnes det også flere hjelpemidler når du skal kutte eller dele grønnsaker i cirka like store biter; eller tykkere stenger.

Vi har sett nærmere på dem.

Sprø chips uten frityrsteking? Vi har testet Philips Airfry

Hakkerne Tidligere har vi vist frem ulike varianter der du selv manuelt må dra grønnsaken frem og tilbake over et knivblad, for å få ønsket resultat.

Her har vi samlet noen verktøy som virker på en litt annen måte: Du legger grønnsaken på maskinen, og trykker en skarp rist, som består av en rekke knivblad, over den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer