YOUTUBE: Videoer som bare fortsetter og fortsetter kan være irriterende, men det finnes en løsning. Skjermdump: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NO
YOUTUBE: Videoer som bare fortsetter og fortsetter kan være irriterende, men det finnes en løsning. Skjermdump: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NOVis mer

Lei av den irriterende Youtube-funksjonen?

Slik skrur du den av.

Dinside Automatisk avspilling av videoer er noe som irriterer mange, så når en ny nettjeneste tar det i bruk, blir det som regel oppstyr.

YouTube er siste nykommer ut, og har i det stille rullet ut en ny funksjon som vil automatisk spille av foreslåtte videoer når den du holder på å se er ferdig.

Heldigvis er det mulig å deaktivere den, skriver Addictive Tips.

LES OGSÅ: Meerkat - videoappen «alle» snakker om

Slik fungerer det Når en YouTube-video er ferdig spilt av, vil du få opp et overliggende vindu over skjermen som forteller deg hvilken video som kommer med en tre-sekunders timer.

Her kan du trykke Avbryt (#1) for å gjøre akkurat det. Du kan også trykke på X-tegnet øverst til høyre i avspilleren (#2). Trykker du på play-knappen (#3), begynner du å spille av videoen direkte. Eller du kan vente de tre sekundene.

Slik skrur du det helt av Dersom du av ulike årsaker ønsker å deaktivere automatisk avspilling fullstendig, må du i feltet for foreslåtte videoer (som enten befinner seg til høyre eller under videoen), skru av bryteren for Automatisk avspilling.

Ifølge Addictive Tips vil dette gjelde for alle videoer.

LES OGSÅ: Slå av automatisk video på Facebook

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.

MULIGE VALG: Se forklaring i artikkelen. Skjermdump: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NO
MULIGE VALG: Se forklaring i artikkelen. Skjermdump: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NO Vis mer