Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Lei av dette?

Nå kan du slippe å vente på bagasjen på flyplassen.

ET IRRITASJONSMOMENT: Å vente på bagasjen på flyplassen kan være et irritasjonsmoment på reisen, spesielt dersom du skal rekke et viktig møte eller reiser med små barn. Nå gjør et flyselskap det mulig å unngå ventetiden: Foto: Colourbox
ET IRRITASJONSMOMENT: Å vente på bagasjen på flyplassen kan være et irritasjonsmoment på reisen, spesielt dersom du skal rekke et viktig møte eller reiser med små barn. Nå gjør et flyselskap det mulig å unngå ventetiden: Foto: Colourbox Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet:) Dagene der du står og venter på bagasjen på flyplassen kan være forbi. Det skriver australske News.com.

Fra og med denne uken kan du nemlig bestille frakt av bagasjen din hvis du reiser med American Airlines.

For en liten sum kan du få bagasjen sendt til kontoret eller hotellet i byen der du overnatter, eller rett hjem til stua de.

På 200 flyplasser Tilbudet er tilgjengelig på 200 flyplasser i USA og utvalgte flyplasser i utlandet som Dublin i Irland, de karibiske øyene Aruba og Bahamas, samt en rekke destinasjoner i Canada, skriver reiselivsavisen.

Prisen du må betale er fra 174 kroner for en koffert (29.95 dollar), 232 kroner for to kofferter (39,95 dollar) og 290 kroner (49.95 dollar) for tre til ti kofferter.

En til tre timer Flyselskapet lover å ettersende bagasjen din innen en til tre timer etter at flyet har landet dersom mottakeradressen er mindre enn 65 kilometer unna flyplassen.

Dersom den skal sendes lenger må du betale en ekstra dollar for hver mile (1,6 kilometer).

Da kan det også ta lenger tid før du får bagasjen, og leveringstiden kan være opp til seks timer.

Bra for familier American Airlines gjør det mulig å bestille bagasjelevering sammen med flybilletten, og helt inntil to timer før avreise.

Bagasjen får da merket Bags VIP Luggage Deliveri og blir skilt fra resten av bagasjen som skal ut på rullebåndet.

- Vi tror denne tjenesten vil være spesielt verdifull for familier som reiser med barn, og for forretningsreisende som skal rett til et møte eller på kontoret, sier American Airlines talsperson David Vance, i følge News.com.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media