STJERNELIV: Leif og Paal Roschberg fikk sitt store gjennombrudd på scenen allerede i en alder av 18 år. De var raskt på alles lepper, ikke minst på grunn av utseendet sitt, som gjorde dem svært populære både blant menn og kvinner. Copyright © Gary Chapman/Jazz Age Club Collection/ Mary Evans Picture Library
STJERNELIV: Leif og Paal Roschberg fikk sitt store gjennombrudd på scenen allerede i en alder av 18 år. De var raskt på alles lepper, ikke minst på grunn av utseendet sitt, som gjorde dem svært populære både blant menn og kvinner. Copyright © Gary Chapman/Jazz Age Club Collection/ Mary Evans Picture LibraryVis mer

Norske tvillingbrødre levde stjernelivet i Hollywood:

Leif og Paal ble regnet som verdens vakreste menn

Tvillingene Leif og Paal, «badet» i gull og diamanter, var venner med Hollywoods største stjerner, innledet forhold til rike, eldre menn og var selvskrevne på gjestelister til eksklusive, «hemmelige» fester med frigjort seksualmoral.

Tvillingene Leif og Paal Roschberg vokste opp i Inkognito Terrasse, rett bak Slottet i Oslo. Guttene, som var så vakre at de ofte ble stanset av gamle damer på gata som ville beundre dem, viste tidlig interesse for teaterscenen.

De tok dansetimer hos Per Aabel sammen med blant andre Sonia Henie, og de inviterte til eget sommershow hjemme i hagen allerede som 10-åringer. Men Leif og Paal hadde planer om å nå langt utover egen gressplen. De drømte om å erobre verden.

Lite visste tvillingene at de noen år senere skulle ha Hollywoods største stjerner som omgangsvenner, være selvskrevne gjester på hemmelige, skandaløst, frigjorte fester på begge sider av Atlanterhavet og «bade» i gull og diamanter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

3 MÅNEDER

HELGETILBUD*

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 0 kr for 3 måneder. 0 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/3måneder) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr for uke. 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr for måned. 3,33 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/3måneder).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.