Norske tvillingbrødre levde stjernelivet i Hollywood:

Leif og Paal ble regnet som verdens vakreste menn

Tvillingene Leif og Paal, «badet» i gull og diamanter, var venner med Hollywoods største stjerner, innledet forhold til rike, eldre menn og var selvskrevne på gjestelister til eksklusive, «hemmelige» fester med frigjort seksualmoral.

STJERNELIV: Leif og Paal Roschberg fikk sitt store gjennombrudd på scenen allerede i en alder av 18 år. De var raskt på alles lepper, ikke minst på grunn av utseendet sitt, som gjorde dem svært populære både blant menn og kvinner. Copyright © Gary Chapman/Jazz Age Club Collection/ Mary Evans Picture Library
STJERNELIV: Leif og Paal Roschberg fikk sitt store gjennombrudd på scenen allerede i en alder av 18 år. De var raskt på alles lepper, ikke minst på grunn av utseendet sitt, som gjorde dem svært populære både blant menn og kvinner. Copyright © Gary Chapman/Jazz Age Club Collection/ Mary Evans Picture Library Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tvillingene Leif og Paal Roschberg vokste opp i Inkognito Terrasse, rett bak Slottet i Oslo. Guttene, som var så vakre at de ofte ble stanset av gamle damer på gata som ville beundre dem, viste tidlig interesse for teaterscenen.

De tok dansetimer hos Per Aabel sammen med blant andre Sonia Henie, og de inviterte til eget sommershow hjemme i hagen allerede som 10-åringer. Men Leif og Paal hadde planer om å nå langt utover egen gressplen. De drømte om å erobre verden.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer