OVERRASKELSEN: Prøv noe nytt på kakebordet. Disse mazarinkakene har både sjokolade, mander og honning ii seg - og noe litt overraskende, som poteter.  Foto: ALL OVER PRESS
OVERRASKELSEN: Prøv noe nytt på kakebordet. Disse mazarinkakene har både sjokolade, mander og honning ii seg - og noe litt overraskende, som poteter. Foto: ALL OVER PRESSVis mer

Lekre å se på, nydelige på smak og helt glutenfrie

Lag noe godt som alle kan spise.

• Flere matsaker på db.no/mat

- Uavhengig av cøliaki eller ei opplever mange av oss at magen har det best glutenfritt, sier Lars O. Gulbrandsen, utviklingsredaktør i Allers og ansvarlig for et nytt magasin, Allers Glutenfritt.

SÅ ENKELT: Alle bærene samlet på midten gir en fin effekt og er lett å få til. Foto: ALL OVER PRESS
SÅ ENKELT: Alle bærene samlet på midten gir en fin effekt og er lett å få til. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Bladet lanseres denne uka.

Gulbrandsen har selv en datter med cøliaki og har erfaring med å leve glutenfritt.

Kakemåneden Nå i mai er mange av oss i bakemodus.

FRISKT :Mandelbunner med smørkrem og rabarbra. Foto: ALL OVER PRESS
FRISKT :Mandelbunner med smørkrem og rabarbra. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Mai er måneden hvor det er lov å lage og spise kaker. Felleseiet er 17. mai og fridager hvor vi møtes. 

Mange har i tillegg konfirmasjoner og brylluper å bake til.

Visst får du bløtkake som er glutenfri. Og mandelbunn med smørkrem og rabarbra er så god at ingen vil tenke at den er glutenfri. 

Vil du overraske, lag noen fristende mazarinkaker med toscafyll.

Nedenfor finner du oppskrift på alle tre kakene. Nydelige på smak, og garantert glutenfrie. 

-Det er en egen glede å kunne servere en god kake alle kan spise, sier Gulbrandsen.

Vi gjør oppmerksom på at Dagbladet er eid av Aller som også eier Allers og Allers Glutenfritt.