Lena spiser hva hun vil i fem dager - faster i to

Har gått ned 12,5 kilo etter at hun begynte på 5:2 - her er alt du må vite om dietten.

FORNØYD: Lena Söderblom har gått på 5:2-dietten i et halvt år. - Jeg lever et sunnere liv nå, og trener flere ganger i uka. Jeg kommer til å fortsette med 5:2 så lenge jeg merker at den gjør nytte, sier hun til Dagbladet. Foto: JENS L'ESTRADE / NTB SCANPIX
FORNØYD: Lena Söderblom har gått på 5:2-dietten i et halvt år. - Jeg lever et sunnere liv nå, og trener flere ganger i uka. Jeg kommer til å fortsette med 5:2 så lenge jeg merker at den gjør nytte, sier hun til Dagbladet. Foto: JENS L'ESTRADE / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg begynte på 5:2-dietten 8. juli i fjor. Jeg kunne fortsatt spise is og jordbær eller et kakestykke de fleste dagene. For hver uke på 5:2, har søtsuget blitt mindre, sier Lena Söderblom (44) til Dagbladet.

Førskolelæreren bor i Årsunda i Sverige med mann og tre barn, og hadde mål om å gå ned 14 kilo da hun begynte på dietten.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer