Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Lena spiser hva hun vil i fem dager - faster i to

Har gått ned 12,5 kilo etter at hun begynte på 5:2 - her er alt du må vite om dietten.

FORNØYD: Lena Söderblom har gått på 5:2-dietten i et halvt år. - Jeg lever et sunnere liv nå, og trener flere ganger i uka. Jeg kommer til å fortsette med 5:2 så lenge jeg merker at den gjør nytte, sier hun til Dagbladet. Foto: JENS L'ESTRADE / NTB SCANPIX
FORNØYD: Lena Söderblom har gått på 5:2-dietten i et halvt år. - Jeg lever et sunnere liv nå, og trener flere ganger i uka. Jeg kommer til å fortsette med 5:2 så lenge jeg merker at den gjør nytte, sier hun til Dagbladet. Foto: JENS L'ESTRADE / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): - Jeg begynte på 5:2-dietten 8. juli i fjor. Jeg kunne fortsatt spise is og jordbær eller et kakestykke de fleste dagene. For hver uke på 5:2, har søtsuget blitt mindre, sier Lena Söderblom (44) til Dagbladet.

Førskolelæreren bor i Årsunda i Sverige med mann og tre barn, og hadde mål om å gå ned 14 kilo da hun begynte på dietten.

- Jeg har prøvd å gå ned i vekt mange ganger. Jeg har bestemt meg for å slutte med godteri og brus og begynne å trene. Da har jeg gått ned omtrent tre kilo, men så opp igjen.

- Jeg har følt meg hemmet av å måtte slanke meg hver dag, så har prosjektet rent ut i sanden, forteller Söderblom, og legger til:

- Men med 5:2 har vektkurven hele tida pekt nedover - samtidig som jeg har fått mer energi og føler meg bedre. Jeg har det helt topp! Jeg er lettere og smidigere, og glukose- og kolesterolverdiene mine har blitt bedre, noe som styrker motivasjonen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?