Lever du med en «mannebaby»?

Ligger mannen med beina høyt på sofaen mens oppvasken står på kjøkkenbenken? Da lever du kanskje med en umoden «mannebaby». Dette er ekspertenes råd for par i slike relasjoner.

LAT: Fruen i huset står på i huset mens mannen har inntatt horisontalen i sofaen. Kjenner du deg igjen? I så fall bør du lese videre. Foto: NTB / Shutterstock
LAT: Fruen i huset står på i huset mens mannen har inntatt horisontalen i sofaen. Kjenner du deg igjen? I så fall bør du lese videre. Foto: NTB / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er nok mer ødeleggende enn man kan forestille seg. Jeg møter mange par der den ene for sent har innsett at det skulle mer ansvar og innsats til. Det er trist å være vitne til oppriktig ydmykhet og anger hos den ene parten, mens den andre lyser «too late» lang vei, sier Trine Huseby - samlivsterapeut ved Sundvolden Hotel, og driver fagbloggen trinehuseby.no, med teknikker og inspirasjon for par.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer