De skjulte kvinnesykdommene:

Lider av typisk kvinnesykdom: - Akkurat nå har jeg ikke noe liv

Silje (30) føler seg verken sett eller trodd. I ren desperasjon skrev hun et åpent brev til helseministeren.

SYKMELDT: Silje er femti prosent sykmeldt fra jobben i den ambulerende hjemmetjenesten til Østre Toten kommune. Hun klarer likevel ikke å komme seg på jobb alle dagene hun skal. 30-åringen har tidligere fått utført to operasjoner som har gitt henne mindre smerter i etterkant, og hun ønsker nå en tredje, forhåpentligvis endelig operasjon.
SYKMELDT: Silje er femti prosent sykmeldt fra jobben i den ambulerende hjemmetjenesten til Østre Toten kommune. Hun klarer likevel ikke å komme seg på jobb alle dagene hun skal. 30-åringen har tidligere fått utført to operasjoner som har gitt henne mindre smerter i etterkant, og hun ønsker nå en tredje, forhåpentligvis endelig operasjon. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag 8. juli. Klokka er snart 4. Om et kvarter skal sola stå opp og sende dagens første lysstråler inn vinduene til den hvite eneboligen på Skreia. På barnerommet ligger fortsatt Ingrid (2) og Sander (1) og sover. Inne på foreldrenes soverom vrir Silje Gangnes (30) seg i smerter. Kaster opp fordi det gjør så vondt. Puster seg gjennom de verste smertetoppene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer