• Slik baker du brød som Arne Brimi.• Se Dagblad-kokkas gløggoppskrifter.
VIANVANG i Vågå (Dagbladet): Jula inneholder mye tradisjon, og kokken Arne Brimi synes de gode, gamle oppskriftene på julekaker er fine ting å ta fram i desember.
- Det er en flott tradisjon å ha småkaker i huset til jul.
Ett slag eller sju slag er ikke så viktig.
Det er mye mer stas å by fram noe du har laget sjøl, enn godteri og industriproduserte kaker du har kjøpt i butikken, sier Arne Brimi.
Skal du først kjøpe noen julekaker, oppfordrer han til støtte opp om lokale bakere og bakerutsalg som holder juletradisjonene i hevd.
Enkelt og godt Kakene Brimi viser fram i dag er enkle, tradisjonelle oppskrifter som smaker fantastisk godt.
De er fullt mulig å forsøke seg på selv for folk med både liten tid og lite bakekunnskap.
Aller enklest er nok de «brune pinnene», som kokken mener er perfekte å dyppe i sterk julekaffe, eller sammen med et glass søt dessertvin.
- Brune pinner er lett å lykkes med, og det lukter godt av kanel og jul i huset når du baker disse gode småkakene.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger