TRE FAVORITTER - ÉN VINNER: I denne testen har vi samlet en norsk (bygd i Polen), en finsk og en svensk daycruiser. Samtlige er drøyt seks meter lange. Mens Askeladden tilbyr sin 61 Cruiser med motorer fra 115 til 150 hk, er Bella 620 DC og Ryds 628 DC begge tilgjengelige med motorer fra 80 til 150. Alle foto: Ale Knutsen / Båtmagasinet
TRE FAVORITTER - ÉN VINNER: I denne testen har vi samlet en norsk (bygd i Polen), en finsk og en svensk daycruiser. Samtlige er drøyt seks meter lange. Mens Askeladden tilbyr sin 61 Cruiser med motorer fra 115 til 150 hk, er Bella 620 DC og Ryds 628 DC begge tilgjengelige med motorer fra 80 til 150. Alle foto: Ale Knutsen / BåtmagasinetVis mer

Stor test av 20-fots daycruisere:

Lyst på ny båt neste sommer? Blant disse tre daycruiser-favorittene er det én klar vinner

Daycruiser-konseptet er en salgsvinner. Vi har testet tre konkurrenter som henvender seg til tre forskjellige grupper, men en av båtene utmerker seg som det beste kompromisset.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Utviklingen i daycruiser-segmentet har skutt fart de siste fem årene. Selv mindre båter blir stadig mer velutstyrte, og i dag leveres det båtpakker på rundt 6,5 meter som har både kokemulighet, trykkvann og sjøvannstoalett.

De fleste produsentene legger vekt på god komfort på uteplassen, med komfortable puter og plass til mange i en L eller U-sofa. I takt med at stadig flere også bruker denne båttypen til overnattingsturer, står også sjøvannstoalett høyt på ønskelisten til mange.

Svensk, finsk og norsk

I denne testen har vi samlet en norsk (bygd i Polen), en finsk og en svensk daycruiser. Samtlige er drøyt seks meter lange. Mens Askeladden tilbyr sin 61 Cruiser med motorer fra 115 til 150 hk, er Bella 620 DC og Ryds 628 DC begge tilgjengelige med motorer fra 80 til 150.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn