«Mad Fork»: Best til lunsj, før kino og etter shopping

Oslo vest-restaurant med gode pakketilbud.

ORIGINALT: «Bagel and Juice»-gründeren Rebecca Mahboubi står bak Mad Fork. Den fargerike dekoren er hentet fra hele verden.
Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
ORIGINALT: «Bagel and Juice»-gründeren Rebecca Mahboubi står bak Mad Fork. Den fargerike dekoren er hentet fra hele verden. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat

(Magasinet): Det var bare ei uke siden Mad Fork hadde åpnet dørene etter sommerferien, med ny meny og litt enklere konsept.

- Det skal bli spennende å prøve de nye varene, sa Fredag entusiastisk.

- Ja, for håpe det innfrir. For når man kaller en restaurant noe så pretensiøst som Mad Fork, mad er et akronym for «Make a difference», ikke et løfte om gale gafler, skrur man tross alt forventningene i været, sa Robinson.

Interiøret er morsomt og absolutt annerledes, dekorert med bord fra Ringerike fengsel, jernfigurer kuttet ut av gamle skipsvrak og stoler av planker fra gamle trebåter.

Likevel har ikke spisestedet på Oslo Vest gjort den helt store forskjellen i Oslos restaurantjungel ennå.

Nesten finger food Etter litt veiledning fra en blid og svært serviceinnstilt kelner, gikk Robinson for en «mini kyllingburger» etterfulgt av entrecôte, mens Fredag plukket ut «mini mad burger» og steinbit.

- Miniburgerne er små, nesten som finger food, lovet kelneren da de to var litt usikre på om magen ville klare hovedretter etter å ha spist hamburger og confitpoteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer