Madu: Ostekaka og fjellgrisen fra Valdres høydepunktene

Med litt mer finesse på rettene, er Madu klar for opprykk.

STILFULLT: Litt kaldt, men lekkert, og med mat som mange kan like. For våre anmeldere var ostekaka og fjellgrisen fra Valdres høydepunktene. Foto: TORBJØRN BERG
STILFULLT: Litt kaldt, men lekkert, og med mat som mange kan like. For våre anmeldere var ostekaka og fjellgrisen fra Valdres høydepunktene. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Halvparten av hovedrettene er burgere, sa Robinson etter en kjapp titt på menyen, og fortsatte: - Det er jo langt mer folkelig enn raw food som var deres forrige konsept.

Det var tidlig torsdag kveld, og restauranten som ligger bortgjemt innenfor resepsjonen til designerhotellet Grims Grenka i Kvadraturen, var nesten halvfull.

Stilfullt Det stilfulle lokalet har en anselig høyde under taket, er minimalistisk innredet, med dempet belysning. Det mest iøynefallende er vannfallet som renner konstant ved inngangspartiet.

- Det er litt kaldt her, men nå er det mat og vin som gjelder, bestemte Fredag som hadde tatt en rask kikk på vinkartet.

Under «Sparkling by the glass» var det mulig å få både cava, prosecco og champagne, og da prisen på champagne av type Deutz ikke var avskrekkende, falt valget på denne.

Å få bestilt, skulle derimot ta tid. Vann kom raskt på bordet, deretter syntes det å være knapt med folk på jobb. Men da servitøren først ankom, var det med et stort smil og god kunnskap både om mat og drikke.

Champagnen ble servert, og da Robinson ville ha anbefalt et glass rødvin som passet til burgeren med blåmuggost, kom det en god beskrivelse av de tre som det var å velge mellom på glass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer