Maks pensjonen med sparing

7 av 10 mener de må spare for å få nok penger å leve av når de blir pensjonist. Slik klarer Anne Berit Grostad (34) å sette av en tredjedel av lønna til langsiktig sparing.

ROLLEMODELL: Du kan leve et godt familieliv og gjøre mye gøy uten å bruke masse penger, mener Anne Berit Grostad, som har to barn og et bonusbarn. - ikke minst er man en god rollemodell når man ikke har et så høyt forbruk, sier hun. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
ROLLEMODELL: Du kan leve et godt familieliv og gjøre mye gøy uten å bruke masse penger, mener Anne Berit Grostad, som har to barn og et bonusbarn. - ikke minst er man en god rollemodell når man ikke har et så høyt forbruk, sier hun. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer