Storbyferie

Malaga: Storby, strand og sol

- Dette er Solkystens kinderegg.

STORBYSTRAND: Bystranda er velstelt og innbydende. Her går det fint an å ta en pause fra det hektiske storbylivet. Foto: Tormod Brenna
STORBYSTRAND: Bystranda er velstelt og innbydende. Her går det fint an å ta en pause fra det hektiske storbylivet. Foto: Tormod Brenna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MALAGA (Dagbladet): Fire timers flytur fra Oslo finner du «Syden» i et nøtteskall. I Solkystens hovedstad Malaga kan du selv bestemme hva slags ferie du vil ha. Og - alternativene er mange.

Med en befolkning på nærmere 600 000 mennesker er dette Spanias femte største by. Det er også en av verdens eldste byer, med en historie som går 2800 år tilbake i tid. Malaga er også Pablo Picassos barndomsby. Kunstneren ble født her, og selvsagt har byen kjent sin besøkelsestid og opprettet et Picasso-museum, som for øvrig er vel verdt et besøk. Mange av Picassos verker kan beskues her.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer