LIVETS LÆRE. Kari Hilde French betrakter livet som en reise i lærdom. Hun har syslet med tanken både å ta opp igjen studier og å skrive en ny bok. Foto: Stine Østby
LIVETS LÆRE. Kari Hilde French betrakter livet som en reise i lærdom. Hun har syslet med tanken både å ta opp igjen studier og å skrive en ny bok. Foto: Stine Østby Vis mer

Mamma French om årene med Kongo-marerittet

Kari Hilde French (69) gjorde dypt inntrykk i kampen for sin dødsdømte sønn. - Jeg håper drivkraften aldri stopper opp, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hennes innsats og tilstedeværelse i Kongo rørte alle. Siden sønnen Joshua landet på norsk jord 17. mai 2017 har hun kunnet begynne å legge marerittet bak seg.

Frykten, engstelsen og uvissheten har sluppet tak. Hun har også utgitt bok der hun for første gang forteller hvordan de åtte årene har vært for henne og familien.

Hun tar imot oss hjemme i leiligheten i Oslo. Mens vi finner oss til rette i den ene burgunderrøde treseters-sofaen i stuen, slår hun seg ned i den andre midt imot. Nærmest i halvt liggende stilling, med et pledd godt over beina.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer