Mammaer på bloggtoppen

Tusenvis av bloggmammaer deler livet sitt med verden på nettet. De best besøkte bloggene har nærmere 10.000 lesere i døgnet.

MAMMA PÅ NETT: Flere tusen mammaer blogger om livet sitt med verden som publikum. FOTO: iStock
MAMMA PÅ NETT: Flere tusen mammaer blogger om livet sitt med verden som publikum. FOTO: iStock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De har små barn og blogger om mote, interiør, hobbyer, mat - og om hverdagen som mamma. Blogging er vår tids dagbøker. Mammabloggerne er en av de gruppene som vokser raskest og som tiltrekker seg mest oppmerksomet. Mange vil dele en bit av sin hverdag med omverdenen. En av de mest populære er bloggen til den 19 år gamle Silje Helen, "Siljemilf". Tenåringsmammaen har nærmere 8000 lesere i døgnet og er for tiden en av Norges mest populære bloggere.

Loggføring fra mor 29 år gamle Camilla Marie Bratvold har sin egen mammablogg, Camillamaries.com, der hun skriver om mammalivet og alt som følger med. Hun er mamma til 1 år gamle Emma som mye av bloggen handler om.

- Jeg bruker bloggen til å dele både tips råd, og andre ting som opptar min hverdag som mamma. Den blir på en måte litt som en dagbok for Emma. Bloggen blir også brukt som et nettsamfunn hvor jeg holder kontakten med andre mammabloggere, sier bloggmammaen. Hun startet bloggen før hun planla å bli mamma, men det var først da hun ble gravid at bloggingen tok av.

- Som førstegangsmamma og gravid var det mye jeg lurte på, og jeg synes jeg fikk mye ut av å dele erfaringer med andre gravide og mammaer, sier Camilla Marie. I dag har hun rundt 2500 lesere i uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer