Du leser nå Dagbladet Pluss
PÅ BOLIGJAKT: Søren Ruud Dingstad får greie på hvilket studium han kommer inn på i dag. Sommeren&nbsp;<span style="line-height: 1.6em; background-color: initial;">tilbringer han på hytta i Horten. FOTO: THOMAS RASMUS SKAUG</span>
PÅ BOLIGJAKT: Søren Ruud Dingstad får greie på hvilket studium han kommer inn på i dag. Sommeren tilbringer han på hytta i Horten. FOTO: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

Mange unge betaler mer for studentboligen enn de har råd til. Slik bor du billigere

 - Presser opp leieprisene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag får alle som har søkt om studieplass gjennom Samordna Opptak svar på søknaden sin. De som ikke kommer inn i første omgang, får ikke endelig svar før andreinntaket 29 juli - bare to uker før semesterstart i midten av august.

Søren Ruud Dingstad (22) har søkt på arkitektstudier både i Oslo og Bergen. Har er fortsatt usikker på hvor dyr bolig han kan ta seg råd til.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer