Manipulert?
- De ønsker å såre

«De vet at de sårer. Og de ønsker å såre», skriver spaltist Bjørk Matheasdatter om dem som stadig tapper energien ut av deg. Skal du svare eller slutte å omgås vedkommende?

EN SÅRENDE RELASJON: Gjentakende stikk kan oss til å tro det er oss det er noe galt med, skriver Bjørk Matheasdatter etter en samtale med en mann på terapirommet sitt. Hun tror mange er i samme båt som ham. Illustrasjonsfoto: NTB / Shutterstock
EN SÅRENDE RELASJON: Gjentakende stikk kan oss til å tro det er oss det er noe galt med, skriver Bjørk Matheasdatter etter en samtale med en mann på terapirommet sitt. Hun tror mange er i samme båt som ham. Illustrasjonsfoto: NTB / Shutterstock Vis mer
Publisert

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer