Arvestrid:

Mannen i 70-årene ga bort alle eiendelene sine seks måneder før han døde. Nå krever barna arven tilbake

Barna har krav på to tredjedeler av det man etterlater seg. Slik gir du bort arven før du dør.

Rettsrunder: Få dager etter at samboeren fikk kreftdiagnosen, giftet paret seg. De skrev ektepakt, der det gikk fram at han overdro leiligheten sin til kona. Nå har tingretten kjent overdragelsen ugyldig. Bildet er en illustrasjon, enka ønsker å være anonym av hensyn til familien. Foto: NTB/Scanpix
Rettsrunder: Få dager etter at samboeren fikk kreftdiagnosen, giftet paret seg. De skrev ektepakt, der det gikk fram at han overdro leiligheten sin til kona. Nå har tingretten kjent overdragelsen ugyldig. Bildet er en illustrasjon, enka ønsker å være anonym av hensyn til familien. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er så urettferdig som det kan få blitt. Mannen min visste akkurat hva han gjorde da han delte ut det han eide, mener enka hans som er noen år eldre. Hun ønsker å være anonym av hensyn til familien.

Overdragelsen av avdødes leilighet ble kjent ugyldig i tingretten, og enka må betale hvert av ektemannens to barn nærmere 700 000 kroner.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer