Maria (21) har unnvikende personlighetsforstyrrelse

21-åringen fra Harstad er så redd for at noen skal diskutere med henne eller komme med kritikk hvis hun åpner munnen, at hun stort sett bare er stille.

DEN VANLIGSTE PERSONLIGHETSFORSTYRRELSEN: For ett år siden fikk Maria (21) diagnosen unnvikende personlighetsforstyrrelse. Det er den vanligste personlighetsforstyrrelsen, men blir likevel kalt «den oversette lidelsen». - Jeg ser fram til den dagen jeg tør å si hva jeg mener før noen andre sier hva de mener først. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
DEN VANLIGSTE PERSONLIGHETSFORSTYRRELSEN: For ett år siden fikk Maria (21) diagnosen unnvikende personlighetsforstyrrelse. Det er den vanligste personlighetsforstyrrelsen, men blir likevel kalt «den oversette lidelsen». - Jeg ser fram til den dagen jeg tør å si hva jeg mener før noen andre sier hva de mener først. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer