Flyvende reporter

Marianne fikk drømmejobben: Får reise verden rundt i tre måneder - helt gratis

Jobben er å finne de positive historiene og inspirere andre.

FLYVENDE REPORTER: I tre måneder skal Marianne Bergseth reise verden rundt på KLMs regning. Jobben er å finne gode og positive historier som kan inspirere andre til å utforske mer av verden. Foto: Tormod Brenna
FLYVENDE REPORTER: I tre måneder skal Marianne Bergseth reise verden rundt på KLMs regning. Jobben er å finne gode og positive historier som kan inspirere andre til å utforske mer av verden. Foto: Tormod Brenna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I sommer søkte flyselskapet KLM etter en norsk, en svensk og en dansk «flyvende reporter». Jobben var kort og godt å reise verden rundt i tre måneder og produsere historier om alt det positive som tross alt finnes der ute.

Det kom inn over 2000 søknader bare fra Norge - og det nederlandske flyselskapet fikk trolig mer omtale enn de hadde drømt om da de gikk ut med jobb-annonsen som selvsagt også er et PR-stunt.

Nå er uansett jobbene besatt, og den lykkelige nordmannen som får farte kloden rundt er Marianne Bergseth (34) fra Drammen.

- Jeg har høydeskrekk, men har hoppet i fallskjerm. Da var jeg nervøs, men jeg var enda mer nervøs da vi var inne til finale-intervjuene for denne jobben. At det ble meg som ble valgt er bare helt fantastisk, sier den reiseglade reporteren.

Vil bryte fordommer

Snart setter hun seg på flyet for et tre ukers opphold i Afrika. Uganda, Kenya og Rwanda skal besøkes.

Marianne har alltid elsket å reise, og gjør det så fort anledningen byr seg. Enten på ferie, som da hun nylig var i India og Nepal, men også for å lage reportasjer som journalist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer