Du leser nå Dagbladet Pluss

Marius (10) er en av Norges mest behandlede barnekreftpasienter. Fikk gledestur til Disneyland

- Som familie lever vi med håpet om at dette til slutt blir en solskinnshistorie.

FAMILIEKOS:
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Barnekreftforeningen&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">og Luftforsvaret&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">sørget for at Marius&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">fikk en drømmehelg&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">i Paris sammen med&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">storebror Sigve og&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">foreldrene Mette og&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Edgar. Foto: Svend Aage Madsen og privat</span>
FAMILIEKOS:  Barnekreftforeningen og Luftforsvaret sørget for at Marius fikk en drømmehelg i Paris sammen med storebror Sigve og foreldrene Mette og Edgar. Foto: Svend Aage Madsen og privatVis mer

Marius Lund Moen (10) fra Rena i Hedmark har kjempet mot kreften i fire år. Men det er ikke lett å se hvor syk han har vært. Det er full fart fra morgen til kveld så lenge kroppen orker, men ukentlige doser med cellegift gjør at ikke alle dager er like bra.

- Det er kjedelig ha kreft. Noen ganger gjør det vondt, men ikke alltid. Og jeg har vært mye på sykehus de siste årene, sier 10-åringen.

Gøyal opplevelse

Krefttypen hans heter nevroblastom, og den har en lei tendens til å dukke opp helt andre steder enn der den i utgangspunktet ble behandlet.

- Det er ikke morsomt å ha en syk lillebror. Jeg synes jo synd på ham, og tenker mye på hvordan han har det, sier Sigve (15).

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.