Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Måtte amputere beina etter jordskjelvet på Kos. Nå skal Martin (23) sykle Birken

Martin Bakkejord Skolbekken koste seg på guttetur i syden. Så kom jordskjelvet som endret livet.

GLAD FOR Å VÆRE I LIVE: - Det var et sjokk å miste begge beina. Heldigvis beholdt jeg kneskålene. Det gjør det lettere å bruke proteser, sier Martin Bakkejord Skolbekken. Foto: Tore Skaar og privat
GLAD FOR Å VÆRE I LIVE: - Det var et sjokk å miste begge beina. Heldigvis beholdt jeg kneskålene. Det gjør det lettere å bruke proteser, sier Martin Bakkejord Skolbekken. Foto: Tore Skaar og privat Vis mer

- Jeg var ved bevissthet hele tiden. Det gjør at jeg husker alt, og det er egentlig bra. Da slipper jeg å spørre andre om hva som skjedde, sier Martin Bakkejord Skolbekken (23).

Han og fire kamerater reiste på ferie til den greske øya Kos i juli i fjor.

- Vi så fram til noen herlige dager med litt fest og moro. Det var knallvær, og stemningen var helt topp, forteller Martin fra Skogbygda i Nes i Akershus.

Kompisene hadde hatt en flott dag på stranden da de gikk ut på byen om kvelden torsdag 20. juli. Brått ble idyllen brutt.

- Vi satt på en uterestaurant. Plutselig begynte det å riste kraftig. Den ene kompisen min ropte «jordskjelv!».

Satt bom fast

- Jeg så en bygning rett ved rase mot meg, og forsøkte å komme unna. Jeg tenkte at dette skal jeg klare. To av kompisene mine hoppet over et gjerde like ved, og kom seg i sikkerhet. Men da jeg skulle hoppe, merket jeg at det var for sent. Jeg satt bom fast – uten å kunne bevege meg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Les Pluss gratis i hele vinter!

Slå til på vårt Black Week-tilbud før utgangen av november og få gratis tilgang på hele Dagbladet Pluss fram til 1. mars.

HELE VINTEREN*

BLACK WEEK-TILBUD

0 kr

(Fram til 1. mars)

KJØP HELE VINTEREN*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

HELE VINTEREN* 0 kr 3 måneder. Fram til 1. mars

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr uke. 0,14 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris 3 måneder etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?