— Vi har helt ulik smak i forhold til menn

Men ellers er Pia og Jasmin enige. Les 27 råd for et godt mor-datter-forhold.

GOD KJEMI:  — Vi er heldige som har et så nært mor-datter-forhold, sier Jasmin og pia Haraldsen. Når mediene raser, utfordringene står i kø eller gode råd trengs, finner de støtte hos hverandre.  Foto: Anita Arntzen
GOD KJEMI: — Vi er heldige som har et så nært mor-datter-forhold, sier Jasmin og pia Haraldsen. Når mediene raser, utfordringene står i kø eller gode råd trengs, finner de støtte hos hverandre. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På et lite rom med treningsvekter «pisker» personlig trener og kjendismor Jasmin Haraldsen (59) kundene sine daglig. Det er bare én regel PT-kundene må akseptere. Hvis datteren Pia eller en av de to sønnene ringer, må Jasmin få ta telefonen.

— Det høres jo ut som om barna mine er så små, sier Jasmin mens hun holder hånda en meter over bakken, ler hjertelig og kikker bort på datteren Pia som fylte 30 år i fjor.

God kjemi Pia har vært kjent for hele Norge siden hun stilte opp i prinsesse Ingrid Alexandras dåp i sjokkrosa kjole. Jasmin ble ordentlig kjent da hun sammen med Pia deltok i sjekkeprogrammet «Pia og Jasmin» i 2009. Nesten 1000 menn meldte seg på i håp om å vinne radarparets gunst. Utad har deres forhold virket svært tett.

— I virkeligheten er det enda tettere. Vi prates hver dag. Gjerne flere ganger om dagen, sier Pia.

Allerede fra Pia var liten, ville hun være med mamma Jasmin over alt. Mens Jasmin skravlet med venninnene, satt Pia ved siden av og tegnet med store øyne og åpne ører. Noen ganger så venninnene seg nødt til å snakke på engelsk, slik at Pia ikke skulle forstå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer