Menn irriterer seg over sure kjerringer

Og kvinner misliker latsabber.

IRRITASJON: Joda, både kvinner og menn har flere ting de irriterer seg over ved egen partner. ILLUSTRASJONSFOTO: Crestock.
IRRITASJON: Joda, både kvinner og menn har flere ting de irriterer seg over ved egen partner. ILLUSTRASJONSFOTO: Crestock. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste som bor sammen med sin kjære, kan kjenne seg igjen i den rosenrøde og lykkelige starten av forholdet; alt er fint og flott, men over tid begynner man gjerne å irritere seg over ting partneren gjør.

Faren for at én fjær blir til fem høns er underliggende dersom man ikke tar tak i irritasjonsmomentene og forsøker å ta det opp med partner, men også gå i seg selv.

Nettstedet VictoriaMilan som ble introdusert i Norge i 2010, utvidet til andre land i Norden samt Sør-Europa, har i internasjonale medier blitt kjent som "utroskapssiden".

Siden som nå har over 1,3 millioner medlemmer i 17 land, inkludert Australia og Sør-Afrika, gjennomførte nylig en undersøkelse blant sine medlemmer i Norge hvor de spurte om hva som irriterer dem mest med sin partner.

Noe nettsiden mener kan være den underliggende årsaken til at medlemmene tok til internett for å søke en affære.

Kroppshår og promping I følge undersøkelsen plages kvinnene mest med at deres ektefeller eller samboere er late, mens mennene synes det er verst at konen eller samboeren klager eller er sur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer