Mercedes B-klasse med facelift og el-motor

Den blir presentert i Paris i oktober og ventes å komme til Norge i løpet av høsten.

ETTERLENGTET ELBIL: B-klasse Electric Drive vil bli Mercedes første masseproduserte elbil. Hittil har bare SLS AMG vært tilgjengelig med helelektrisk motor. Foto: DAIMLER
ETTERLENGTET ELBIL: B-klasse Electric Drive vil bli Mercedes første masseproduserte elbil. Hittil har bare SLS AMG vært tilgjengelig med helelektrisk motor. Foto: DAIMLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Mercedes-Benz vil presentere den oppdaterte B-klassen i forbindelse med Paris Auto Show som åpner den første uken i oktober, men allerede nå har vi bilder av og mer informasjon om faceliften.

Sammenliknet med dagens modell, som har eksistert siden 2011, vil denne utgaven få en oppdatert og noe sintere front med ny støtfanger og større luftinntak. I tillegg vil den nå komme med LED-kjørelys.

Det er også gjort noen små endringer bak på bilen. Blant annet vil den få en ny og kraftigere bakfanger og krummede detaljer rundt enderørene.

Man ser tydelig likhetstrekkene til lillebror A-klasse.

Velg stemning etter humør Innvendig vil mange kjenne igjen elementer fra de allerede eksisterende Mercedes-modellene.

Faceliften vil få en stor skjerm som er montert på dashbordet, og nytt multifunksjons styrehjul i midtkonsollen. Dessuten blir det større muligheter til å gjøre individuelle justeringer på stemningen i kabinen med 12 ulike fargevalg på belysningen.

Den vil også bli tilgjengelig med keyless og Mercedes' aktive bremsesystem. Via en oppgradert kjøreassistent vil førerens konsentrasjon og oppmerksomhet følges på motorveien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer